קערת האסאי המושלמת – עם הסוד שלנו למרקם קרמי חלומי

מתכון לקערת האסאי המושלמת זה כנראה המתכון שאנחנו מכינים הכי הרבה פעמים בשנה – מה לעשות אין ולא יהיה על לפתוח את הבוקר עם ארוחת בוקר מלאת נוטריינטים, סופרפודס ואדפטוגנים שסוגרת לנו את הפינה הבריאה לכל היום. הסוד שלנו למרקם קרמי חלומי שיוצא טוב כל פעם גם נמצא במתכון הזה אז כדאי להמשיך לקרוא רק אומרים..! ברור שאפשר לשחק מלא עם המרכיבים לפי מה שאתם אוהבים שזה כל הכיף.

מתכון לקערת אסאי מושלמת של פוקה

מרכיבים:
¼ - ½ כוס חלב צמחי או מי קוקוס
1 בננה קפואה חתוכה
1 כוס פירות יער קפואים (גם מנגו נגיד יעבוד)
חופן ירוקים (אנחנו אוהבים להוסיף תרד או קייל, מה שיש בבית)
2 כפיות אבקת אסאי
1 כף זרעי צ׳יה (לא חובה)
1 כפית מדידה אבקת חלבון וניל או נטורל (לא חובה)
1 כפית מדידה אבקת קולגן וניל או נטורל (לא חובה)

תוספות:
1 כף חמאת בוטנים/שקדים/אגוזי לוז
גרנולה (המתכון הזה יבוא פה בול!)
פירות טריים חתוכים
גוג׳י / מולבריז / תותי זהב

הוראות הכנה:

  1. נוסיף לבלנדר את כל המרכיבים (נתחיל מהכמות הקטנה יותר של הנוזל) ונתחיל לערבל על מהירות נמוכה.
  2. לאט לאט נגביר את המהירות למהירות בינונית ואם יש לנו, נשתמש במוט כדי לדחוף את כל המרכיבים יחד. אם אין לנו מוט, נעצור מידי פעם ונדחוף את המרכיבים מטה.
  3. נמשיך להגביר את המהירות לעוצמה חזקה יותר ואם צריך נוסיף יותר נוזל לאט לאט כדי לשמור על המרקם הקרמי.
  4. הסמודי מוכן כשהצבע שלו סגול עמוק, כל המרכיבים עורבבו והמרקם שלו קרמי ונפלא.
  5. נעביר את הסמודי לקערה ונוסיף את כל הטופינגס שבחרנו.