שייק אספרסו בננה מפנק: המתכון המפורסם של ליב עזריה


אין לנו ספק שזה המתכון שתרצו להכין כל יום בקיץ הזה! שייק חלבון אספרסו-בננה של ליב עזריה המהממת- מעורר בזכות הקפאין וכמות נוגדי החמצון שיש בו,
משביע בזכות החלבון מבוסס צמחים,
ותומך בייצור הקולגן הטבעי בעור.

רכיבים:
1 בננה קפואה
1 שוט אספרסו
1/2 כוס חלב שקדים
1/2 כוס מים
מלא קרח
1/2 כפית אבקת חלבון מבוססת זרעים אורגנים
1/2 כפית אבקה מעודדת ייצור קולגן

הוראות הכנה:
נוסיף את כל מרכיבי השייק לבלנדר (השתמשו בבלנדר איכותי עם עוצמה חזקה לקבלת שייק חלק). נפעיל את הבלנדר על מהירות גבוהה כדקה עד לקבלת שייק חלק ונהנה.