פנקייק אסאי רכים להפליא


מה יותר טוב מלפתוח את היום עם ערימת פנקייקים מפנקים???

 אבקת האסאי שלנו מכילה מגוון רחב של ויטמינים ומינרלים מזינים כולל ויטמיני B, ויטמין K, אשלגן
ומנגן. הגוון הסגול העמוק של אבקת האסאי מעיד שהוא עשיר בנוגדי חמצון חזקים כמו רזברטרול. האסאי הוא גם מקור מצוין לחומצות לינולאית ואולאית שהן שומני אומגה חיוניים ותורמים לקבלת עור קורן ושיער בריא וחזק, הפחתת דלקות ומערכת עצבים תקינה. 

הפנקייקים האלה הם רכים להפליא, מלאים בנוגדי חמצון מן הצומח ומכילים 100% פרי אסאי אורגני, עם צבע והטעם פשוט מושלם!

רכיבים:
(מכין כמות של 6-8 פנקייקים)

2 כוסות קמח או תחליף לל״ג
3 כפיות אבקת אפייה
½ כף אבקת קקאו
1 כף אבקת אסאי
2 ביצים גדולות
¼ כוס שמן זית
2 כפות דבש מאנוקה או סירופ מייפל טבעי(אופציונלי כיוון שנוסיף גם מעל)
1 ½ כוס חלב או חלב צמחי
שבבי קקאו לתוספת קראנצ׳
סירופ מייפל טבעי

אופן ההכנה:
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הביצים, דבש, שמן, חלב ותמצית הווניל, ומניחים בצד.
בקערה נפרדת מערבבים יחד את הקמח, אבקת האפייה, אבקת האסאי ואבקת הקקאו. מערבבים היטב.
יוצקים את המרכיבים היבשים לתוך המרכיבים הרטובים ומערבבים בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה. לא לערבב יתר על המידה!
במחבת גדולה ומשמים מעט שמן קוקוס ומוזגים שתי כפות בלילת פנקייק לתוך המחבת.
נותנים לפנקייקים להתבשל בצד אחד במשך 2-3 דקות ואז הופכים. חוזרים על הפעולה עד שהבלילה נגמרת.
מעבירים את הפנקייקים לצלחת ומוסיפים מעל סירופ מייפל טבעי ושבבי קקאו. בתיאבון!!