תותים בציפוי שוקולד – האפרודיזיאק האולטימטיבי

אפרודיזיאק הם מזונות שמעוררים את התשוקה המינית. ישנם מזונות רבים שידועים כאפרודיזיאק כמו תותים, שוקולד, תאנים וארטישוק. ישנם גם צמחים ופטריות שידועים כמעוררי תשוקה מיני או ״מגבירי תחושה״ כמו אשווגנדה, קורדיספס, מוקונה ועוד. צמחים ומזונות אלו מעלים את הליבידו, מחזקים את המיניות שלנו, פותחים את הלב לבני הזוג ומאפשרים לנו להתחבר אליהם בצורה אינטימית שמחזקת את הקשר. אז מה יותר טוב להגיש ביום האהבה מתותים מצופים בשוקולד בשילוב עם אבקת קורדיספס (שאנחנו מבטיחים שלא תרגישו בטעם!)?

מתכון לתותים בציפוי שוקולד – האפרודיזיאק האולטימטיבי עם טולסי ספיריט

מרכיבים:
400 גרם תותים שלמים
100 גרם שוקולד, אנחנו אוהבים להשתמש בשוקולד מריר 85%
1 כפית אבקת פטריית קורדיספס

הוראות הכנה:

  1. נשטוף היטב את התותים השלמים וייבשו בעדינות. נרפד מגש בנייר אפייה ונניח את התותים הנקיים על המגש.
  2. נמלא מים בסיר בגודל בינוני עד בערך לחצי הגובה ונניח על אש בינונית.
  3. לקערה חסינת חום נוסיף את השוקולד ונניח על הסיר (בבן מארי). נמיס את השוקולד בעדינות תוך כדי ערבוב מבלי לתת למים בסיר לגעת בתחתית הקערה או לרתוח.
  4. כאשר כל השוקולד נמס לתערובת קטיפתית, נסיר מן האש ונערבב לתוכו את אבקת הפטריות.
  5. נחזיק את התותים בעלים שבראשם ובעדינות נטבול אותם אחד אחד בתערובת השוקולד ונחזיר למגש.
  6. השוקולד אמור להתקרר במהירות על התותים אבל ניתן להכניס למקרר עד להגשה.