מטבל גוואקמולי סופר ירוק וטעים

את המטבל הזה תרצו להכין כל יום! לכבוד החזרה המרגשת של אבקת הויטלייזר שלנו (באריזה חדשה ומשודרגת), קבלו מתכון מטורף לגוואקמולי שתוכלו ליהנות ממנו כנשנוש קליל ומזין במהלך היום, על צנימים, כמטבל, או כסלט ישר מהקערה אם תרצו. 


רכיבים:
2 אבוקדואים גדולים
¼-½ כוס כוסברה קצוצה, ועוד לתוספת מעל
1 כפית אבקת ויטלייזר 
1/2 חלפיניו קצוץ ללא גרעינים (לא חובה) 
1 לימון סחוט 
1 בצל סגול קטן, קצוץ דק
½ עגבגניה קצוצה דק(ניתן להשתמש גם בעגבניות שרי)
מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה:

  1. מכניסים את האבוקדו, כוסברה, אבקת הויטלייזר, חלפיניו, מיץ לימון סחוט למעבד מזון.
  2. טוחנים עד לקבלת תערובת חלקה, מתבלים לפי הטעם תוך כדי
  3. מוסיפים את הבצל סגול, עגבנייה ומערבבים ידנית שוב
  4. מעבירים לקערה ומגישים עם תוספת כוסברה מעל

בתיאבון!