פנקייק חלבון ללא קמח מ-3 מרכיבים בלבד



אין כמו להתחיל את הבוקר עם פנקייקים קלילים, מזינים וטעימים, שמכינים בכמה דקות בלבד. מתכון זה משלב את המתיקות הטבעית של בננה בשלה עם כל הערכים תזונתיים של אבקת חלבון המדהימה של סן ווריור, מה שהופך אותו לבחירה מושלמת לארוחת בוקר בריאה ומפנקת. הפנקייקים רכים, מדוייקים במרקם, ועם טעם עדין של וניל או שוקולד – תלוי בבחירה שלכם. הם פשוטים להכנה ומתאימים גם למי שמחפש אפשרות ללא גלוטן.

רכיבים:
3 כפות אבקת חלבון טבעונית של סן ווריאור (או מעט יותר כדי להגיע לסמיכה הרצויה למזיגה על המחבת) - אנחנו אוהבים להשתמש באבקת חלבון וניל לטעם וניל או אפשר גם שוקולד
1 בננה בשלה
2 ביצים
אופציונלי: מעט מים אם הבלילה סמיכה מידי

הוראות הכנה:

  1. בבלנדר מערבבים בננה, ביצים ואבקת חלבון. התערובת צריכה להיות בלילה סמיכה אך שניתן לשפוך למחבת והפנקייק יגלוש לצדדים מעט. אם הבלילה סמיכה מדי, נוסיף מעט מים. אם היא נוזלית מדי, נוסיף מעט אבקת חלבון.
  2. מחממים מחבת על אש בינונית. משמנים מעט כדי שהפנקייקים לא יידבקו.
  3. יוצקים מתערובת הפנקייק למחבת. נבשל עד להזהבה או עד שניתן להפוך בקלות בעזרת מרית. נבשל שוב על הצד השני כדקה-שתיים ונמשיך לפנקייק הבא. ניתן לפזר מעל תוספות כמו פירות טריים, שבבי קקאו, או דבש מאנוקה. תהנו!