עוגיות שיבולת שועל דבש ולבנדר
אין כמו ניחוחות של אפייה ביתית כדי לחמם את האווירה ביום חורפי וקר! עוגיות שיבולת שועל דבש ולבנדר הן הפינוק המושלם לתקופה הזו – מתוקות בעדינות, עם טעם עשיר של דבש ונגיעות ארומטיות של לבנדר שירגיעו אתכם כבר מהביס הראשון. טבעיות, קלות להכנה, ומתאימות גם למי שמעדיף אופציה ללא גלוטן. כל מה שצריך זה כמה מצרכים בסיסיים וקצת זמן בתנור – והתוצאה? עוגיות שמרגישות כמו חיבוק חם ומפנק.
מצרכים:
• 2 כפות דבש מאנוקה
• 2 כפות קמח או תחליף לל״ג
• 4 כפות חלב קוקוס
• 3 כפות שמן קוקוס אורגני איכותי
• 1 כוס שיבולת שועל
• 1 כפית פרחי לבנדר מיובשים
• 1 כפית תמצית וניל טהורה
• קורט מלח
אופן ההכנה:
חממו תנור ל-180 מעלות.
ערבבו היטב את כל המצרכים בקערה עד לקבלת תערובת אחידה.
רפדו תבנית בנייר אפייה והניחו כפות שוות בגודלן מהתערובת על הנייר.
אפו כ-15 דקות, או עד שהעוגיות מתחילות להזהיב בקצוות.
הניחו לעוגיות להתקרר על התבנית כדקה.
ותיהנו! 😋