קוקטייל ג׳ינג׳ר, נענע ומאצ׳ה
הקוקטייל המתוק, החריף והמאוזן להפליא הזה שופע מזונות-על מלאי טעם, מתיקות טבעית ושפע של נוגדי חמצון לטוויסט בריא על קוקטייל מסורתי. הוא גם יכול להיות מושלם כמשקה מרענן לא אלכוהולי בכלל, הבחירה לגמרי שלכם.
מרכיבים:
2 כפיות אבקת מאצ׳ה
1 כף ג׳ינג׳ר טרי פרוס לעיגולים
מיץ משני לימונים (אם יש ירוקים עדיף!)
2 כפיות דבש/מייפל טהור/אגבה
חופן נדיב של עלי נענע, מופרדים מהגבעול
2 כוסות מים
3 מנות ג׳ין איכותי – לא חובה
½ כוס קרח
הוראות הכנה:
- נוסיף לשייקר את אבקת המאצ'ה, הג'ינג'ר, מיץ הליים, הדבש ועלי הנענע ונערבב היטב כדי לשחרר את הארומה והטעם של עלי הנענע והג'ינג'ר.
- לאחר מכן, נוסיף לשייקר את המים, ג'ין (אם משתמשים) וקרח וננער היטב עד שהשייקר ממש קפוא.
- דרך מסננת קטנה נמזוג את המשקה לשתי כוסות קוקטייל (אפשר בכוס מרטיני או בכוסות עם קרח). נקשט עם עלי נענע ופרוסת לימון.
*הערה: לגרסה נטולת אלכוהול, ניתן או להוריד את הג׳ין לגמרי או להחליפו ב 2-3 מנות של קומבוצ'ה בטעם ג'ינג'ר או לימון.