כשהשמש מתחילה לזרוח מוקדם יותר והאוויר מתחמם, הגוף באופן טבעי מבקש רעננות – משהו קל, מזין, ומעורר חושים. האביב הוא זמן של ניקוי והתחדשות, גם מבפנים וגם מבחוץ, והמשקאות שאנחנו בוחרים לשתות יכולים ממש לשנות את ההרגשה הכללית שלנו. זה בדיוק הרגע להחליף את הדרינק האלכוהולי במשהו אחר – טבעי, זוהר ומרומם מצב רוח. במקום להכביד על הכבד בעונה שבה הוא הכי רוצה לנשום, נכין מוקטייל עשיר בצמחים שמרווים, מאזנים ותומכים בתהליכי ניקוי עדינים.
המשקה הבא – עם חליטת הרגשה חדשה, לימון טרי, דבש וכוסברה – יפתיע אתכם גם בטעם וגם בתחושה שהוא משאיר בגוף. הוא קליל, חריף-מרענן, ובעיקר נותן בדיוק את מה שאנחנו מחפשים באביב: התחלה חדשה ומרעננת.
מרכיבים:
3 תיוני חליטת הרגשה חדשה
דבש לפי הטעם
לימון אחד, למיץ ופרוסות
כוסברה טרייה, לקישוט
הוראות הכנה:
- נמזוג 750 מ"ל מים רותחים על שלוש התיונים. נניח להיחלט כ-30 דקות בכלי עם מכסה.
- נוציא את התיונים ונוסיף דבש לפי הטעם ומיץ מחצי לימון.
- נמלא כוסות בקרח ונמזוג את החליטה שלנו אליהן. נקשט בפלחי לימון וכוסברה טרייה (סמכו עלינו היא מטורפת פה!). ניתן לשמור במקרר כיומיים.