עשב חיטה נחשב כבר שנים לאחד הסופרפודס המפורסמים בעולם – ״שוט״ ירוק קטן שמבטיח אנרגיה, ניקוי רעלים וחיוניות. אבל מאחורי התדמית הזו(שהיא מוצדקת סה״כ) מסתתר סוד שלא כולם מכירים: מרגע הקטיף, הערכים התזונתיים של עשב החיטה מתחילים לרדת בקצב מפתיע.
למה הערכים נעלמים כל כך מהר?
עשב החיטה עשיר באנזימים פעילים, כלורופיל, ויטמינים ומינרלים – כולם חומרים רגישים במיוחד. כשחושפים אותם לאור, חמצן או חום, הם מתפרקים במהירות. המשמעות היא שגם אם שותים מיץ “סחוט טרי”, רוב הערכים כבר לא נמצאים בכמות שהיינו רוצים. למעשה, בתוך שעות ספורות מהקטיף, חלק ניכר מהפוטנציאל הבריאותי של עשב החיטה כבר אובד.
איך אפשר לשמר את כל הטוב הזה?
כאן נכנסת השיטה הייחודית שלנו. במקום לקטוף את כל העלים, אנחנו קוטפים אך ורק את הקצוות הרכים – האזור שבו מרוכזים החומרים הפעילים, וגם הטעם עדין ומתקתק יותר.
תוך חמש שעות בלבד מהקטיף, העשב נסחט בעדינות בטמפרטורה נמוכה, במתקן אטום לאור, כדי למנוע חמצון ואובדן ערכים. לאחר מכן, המיץ עובר ייבוש בהקפאה – השיטה המתקדמת ביותר לשימור רכיבים תזונתיים עדינים.
התוצאה היא אבקת עשב חיטה עם ערכים תזונתיים גבוהים לאין שיעור מכל מיץ רגיל, כזו ששומרת על האנרגיה, הוויטמינים והכלורופיל בדיוק כפי שהטבע התכוון.
ולא פחות חשוב – הטעם! בזכות קטיף הקצוות בלבד, לאבקה שלנו יש טעם מתקתק ורך, שונה לגמרי מהמרירות שרבים מכירים ממיץ עשב חיטה.
היתרונות הבריאותיים של מיץ עשב חיטה
-
ניקוי רעלים טבעי – מסייע בפינוי רעלים מהגוף ובשמירה על מערכת עיכול בריאה.
-
חיזוק מערכת החיסון – עשיר בוויטמינים, מינרלים ונוגדי חמצון שמחזקים את ההגנה הטבעית של הגוף.
-
שיפור אנרגיה וחיוניות – מספק תחושת ערנות ואנרגיה טבעית לאורך היום.
-
תמיכה בעור וברק שלו – כלורופיל ומינרלים תורמים לעור בריא, זוהר ומטופח.
-
איזון חומציות הגוף – מסייע בהחזרת האיזון החומצי-בסיסי ותומך בתהליכי חילוף חומרים.
לסיכום
עשב חיטה הוא מזון על שכדאי להכיר באמת. כשהוא מטופל נכון מהשדה ועד לכוס, הוא מעניק לגוף חיוניות, ניקוי טבעי ואנרגיה – עם טעם מתקתק וטבעי.
לפרטים נוספים ורכישה לחצו כאן.