דונאטס טריפל שוקולד עם קקאו טבעי
למכורי השוקולד שבינינו: זה בשבילכם! קבלו מתכון קליל וטעים בטירוף לדונאטס טריפל שוקולד עם קקאו טבעי שיוצא וואווווו כל פעם מחדש. ללא גלוטן, ללא סוכר מעובד, עם קקאו איכותי ומזין של נביטאס לבוסט של מגנזיום ונוגדי חמצון, כדי שתוכלו ליהנות מהנשנוש המתוק – בלי לוותר על הערכים הבריאים.
רכיבים
1 כוס קמח ללא גלוטן
1 כפית אבקת אפייה
¼ כפית סודה לשתייה
¼ כפית מלח
½ כוס אבקת קקאו טבעי
½ כפית אגוז מוסקט
1 ביצה אורגנית
⅓ כוס סירופ מייפל טהור אורגני
1 כפית תמצית וניל
2 כפות שמן זית אורגני בכבישה קרה
½ כוס חלב או חלב צמחי
לציפוי:
½ כוס שוקולד מריר ללא תוספת סוכר
שבבי קקאו מתוקים של נביטאס
הוראות הכנה:
1️. מחממים תנור ל- 175°C ומשמנים תבנית דונאטס.
2. בקערה גדולה מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח, אבקת קקאו ואגוז מוסקט.
3. בקערה בינונית מערבבים ביצה, סירופ מייפל, תמצית וניל, שמן זית וחלב.
4. יוצקים את הרכיבים הרטובים אל הקערה עם תערובת הקמח ומערבבים עד שהבלילה מתאחדת.
5. מעבירים את הבלילה לשקית זילוף או שקית סנדוויץ׳ וגוזרים חור באחת הפינות. מזלפים את הבלילה לתוך התבנית ומיישרים עם כף.
6. אופים במשך 9-10 דקות, או עד שקיסם יוצא נקי. נותנים לזה להתקרר במשך 5 דקות, ולאחר מכן הופכים את התבנית ושמים את הדונאטס על רשת קירור.
7. בקערה קטנה ממיסים את השוקולד המריר במיקרוגל במשך דקה, תוך ערבוב באמצע.
8. טובלים את הדונאטס בציפוי השוקולד ומניחים בצד. מפזרים שבבי קקאו על כל דונאט לפני שהציפוי מתקשה.
תהנו!