מאצ'ה סמודי בול
תפנקו את עצמכם עם סמודי בול מזין וטעים זה; תערובת קרמית וירוקה של מזונות-על, עשירה ברכיבים בריאים שימלאו אתכם באנרגיה. המתכון המושלם לארוחת בוקר פשוטה או לנשנוש מרענן במהלך היום, שישאר אתכם ערניים ומרוכזים בזכות המאצ׳ה פטריית רעמת האריה שלנו.
לכל היתרונות המדהימים של מאצ׳ה עם הסבר מיוחד על פטריית רעמת האריה, לחצו כאן.
רכיבים:
¼ כוס חלב שקדים או שיבולת שועל
1 בננה חתוכה וקפואה
1 כפית אבקת מאצ׳ה לאטה פטריית רעמת האריה
1 כוס תרד טרי
1-2 תמרים (ללא גרעין) להמתקה
1 כף זרעי צ׳יה
3 קוביות קרח
תוספות לסמודי בול: ניתן לשלב מעל פירות יער, תותים, קיווי, שקדים, קוקוס, רימונים, גרנולה או כל דבר אחר שאתם אוהבים
הוראות הכנה:
מכניסים לבלנדר את הבננה, אבקת מאצ'ה, תרד, קרח, תמרים, זרעי צ'יה, ומוסיפים את החלב שקדים. מניחים את מכסה הבלנדר וטוחנים. עוצרים מידי פעם ומורידים את כל מה שעולה לצדדים לפי הצורך. ליצירת שייק עבה וקרמי מוסיפים בדיוק מספיק נוזלים וטוחנים בסבלנות. לשייק דליל יותר שמתאים לשתייה, מוסיפים עוד נוזלים. מערבבים עד שכל חתיכות התרד נעלמים ומעבירים לכוס או קערה ומפזרים מעל פירות, אגוזים וגרנולה.
בתיאבון!