פנקייק מאצ׳ה רכים ומושלמים

פנקייק מאצ׳ה רכים ומושלמים


אם אתם מחפשים דרך בריאה, טעימה ומלאת צבע להתחיל את הבוקר שלכם, הפנקייקים האלה הם הבחירה המושלמת. עם שילוב של אבקת מאצ׳ה איכותית, שיבולת שועל, ומרכיבים מזינים נוספים, הם לא רק טעימים אלא גם מזינים ומעניקים אנרגיה יציבה לכל היום. הוסיפו מעל תוספות כמו פירות טריים, אגוזים או סופרפודס אהובים, ותהפכו את ארוחת הבוקר לחגיגה בריאה ומפנקת.

מצרכים:
1 כוס חלב או חלב צמחי (אנחנו מעדיפים חלב שקדים)
1 ביצה אורגנית
1 ½ כוס שיבולת שועל
2 כפיות אבקת מאצ'ה איכותית
חופן תרד טרי(אופציונלי)
1 כפית תמצית וניל
2 כפות מייפל טהור או דבש מאנוקה רוא
½ כפית אבקת אפייה
קמצוץ מלח
שמן קוקוס איכותי (יחזור למלאי בקרוב!)

תוספות מעל:
פירות טריים
מייפל אורגני טהור או דבש מאנוקה
שקדים או אגוזים אחרים
תותי גוג׳י, מולבריז, או סופרפודס אחרים

אופן ההכנה:

  1. מכניסים את כל המצרכים לבלנדר ומערבבים במהירות גבוהה עד שתמתקבלת תערובת אחידה ומרקם חלק
  2. טועמים את הבלילה ובמידת הצורך מוסיפים ממתיק לפי הטעם.
  3. מניחים את הבלילה בצד לכמה דקות – שיבולת השועל תספוג מעט מהנוזלים, והבלילה תהפוך לסמיכה יותר.
  4. בינתיים, מחממים מחבת על אש בינונית ומוסיפים לה מעט שמן קוקוס 
  5. לכל פנקייק, מוסיפים ¼ כוס בלילה במחבת. מטגנים במשך 1-2 דקות עד שהפנקייק מזהיב קלות.
  6. הופכים את הפנקייק בזהירות ומטגנים עוד דקה. מעבירים לצלחת.
  7. ודאו לשמן את המחבת לפני כל פנקייק או סדרת פנקייקים כדי למנוע הדבקה.
  8. חוזרים על התהליך עם שארית הבלילה.
  9. מגישים עם תוספות מועדפות ונהנים

בתיאבון!