גולדן סמודי עם תוספת חלבון- לאנרגיה ותמיכה במערכת החיסונית
מחפשים להתחיל את היום עם ארוחת בוקר קלילה ומזינה, שתעורר ותמלא אתכם באנרגיה? השייק הזה הוא בשבילכם! הוא לא רק טעים ורענן, אלא גם מלא במרכיבים שמספקים תמיכה מצוינת למערכת החיסונית. תערובת הגולדן לאטה האורגנית, עם הכורכום, מספקת יתרונות אנטי-דלקתיים וחסינותיים, בעוד שהאבוקדו והפירות מוסיפים ויטמינים ומינרלים חיוניים שמחזקים את הגוף. שילוב האבוקדו בשייק לא רק מוסיף קרמיות וטעם, אלא גם תורם לספיגה טובה יותר של הכורכום, בזכות השומן הבריא שהוא מכיל. עם החלבון הטבעוני והתוספת פטריית קורדיספס, השייק הזה יהפוך לארוחת בוקר שתשאיר אתכם שבעים ומלאים באנרגיה לאורך כל היום.
רכיבים:
1 כוס חלב צמחי שאוהבים או מי קוקוס
2 כוסות אפרסק או מנגו קפוא
1 בננה (אפשר גם קפואה אבל לא חייב)
1/2 אבוקדו
1 כפית של תערובת גולדן לאטה האורגני
1 מנה של אבקת חלבון טבעונית (טעם וניל) של סאן ווריור
אופציונלי: 1/2 כפית אבקת פטריית קורדיספס
רכיבים:
1 כוס חלב צמחי שאוהבים או מי קוקוס
2 כוסות אפרסק או מנגו קפוא
1 בננה (אפשר גם קפואה אבל לא חייב)
1/2 אבוקדו
1 כפית של תערובת גולדן לאטה האורגני
1 מנה של אבקת חלבון טבעונית (טעם וניל) של סאן ווריור
אופציונלי: 1/2 כפית אבקת פטריית קורדיספס
הוראות הכנה:
נוסיף את כל מרכיבי השייק לבלנדר (השתמשו בבלנדר איכותי עם עוצמה חזקה לקבלת שייק חלק וקרמי). נפעיל את הבלנדר על מהירות גבוהה כדקה עד לקבלת שייק חלק בצבע צהוב עז ונהנה!