המתכון של קרן דוידיאן לאצבעות תמרים שוקולד בציפוי אבקת פיות קסומה


קרן דוידיאן נטורופתית ND ומטפלת בקרניו סקראל, מביאה לנו את הנשנוש המושלם לבוסט אנרגיה במהלך היום, פינוק צבעוני ובריא שילדים אוהבים, הקינוח המושלם לאחרי ארוחה שלא תצליחו להפסיק להכין!

מתכון למתוק בריא, טעים להפליא, נטול גלוטן, טבעוני, קל להכנה, עם תוספת מפתיעה בצבע
משגע - אבקת מיץ סלק!!!
מלבד צבעו המהמם, מיץ סלק מזין ועשיר בויטמינים, מינרלים ונוגדי חמצון והוא מזון על מדהים לשלב בשגרה היומיומית- לחיזוק מערכת החיסון, תמיכה במערכת העיכול ותהליך הניקוי רעלים הטבעי של הגוף והעלאת אנרגיה באופן כללי. 

רכיבים:
9 תמר מג'הול
1 כוס תערובת שקדים/אגוזים שאוהבים
רבע כוס אבקת קקאו מועדפת
1/2 כוס חמאת שקדים
כף גדושה אבקת מיץ סלק אורגנית
קורט מלח

לטופינג (לא חובה אבל מוסיף מאוד):
100 גר' שוקולד מריר
2 כפיות שמן קוקוס
מעט מייפל טבעי או דבש מאנוקה אם יש צורך

קישוט:
שבבי קוקוס
אבקת מיץ סלק אורגנית

אופן הכנה:

  1. למעבד מזון מכניסים את התמרים, השקדים, האגוזים, קקאו, חמאת שקדים, אבקת סלק והמלח.
  2. לעבד יחד עד שמגיעים לתערובת סמיכה, אם יש צורך להוסיף מים ולעבד שוב הכל יחד.
  3. בינתיים ממיסים בבן מארי או במיקרוגל את השוקולד המריר יחד עם השמן קוקוס
  4. משטחים את התערובת בתבנית מלבנית
  5. שופכים מעל את השוקולד המומס
  6. מוסיפים קישוטים למעלה.
  7. מקפיאים למשך שעה
  8. מוציאים חותכים לאצבעות ושומרים במקרר בכלי סגור

תהנו!