קרפים ללא גלוטן
בין אם אתם אוהבים את הקרפים שלכם מלוחים, מתוקים או איפשהו באמצע, המתכון הזה ישרת אתכם היטב בהבטחה. ארוחת הבוקר הצרפתית הטעימה הזאת עם טוויסט של סופר-פוד עמוס בחומרים מזינים צמחיים וקל להתאמה אישית לכל חך!
רכיבים:
⅔ כוס חלב צמחי
4 ביצים
3 כפות אבקת רימונים (לקרפ מתוק)
½ כוס קמח ללא דגנים
⅓ כוס סוכר לבחירה (לקרפ מתוק)
גהיי/שמן קוקוס לטיגון
הוראות הכנה:
- בקערה גדולה נטרוף ביצים, סוכר, אבקת רימונים וקמח עד שלא נשארו גושים.
- נוסיף את החלב ונטרוף עד שהמרקם חלק לחלוטין.
- נחמם מחבת ומצפים אותה במעט גהיי/שמן קוקוס.
- ניצוק כחצי מצקת של בלילת הקרפ על המחבת ובמהירות נזיז לכל הכיוונים כדי לכסות את כל המחבת. ברגע שמתחילות להיווצר בועות על פני השטח נהפוך את הקרפ.
- נחזור על הפעולה עד שהבלילה נגמרה.
- הגישו עם תוספות הסופרפוד האהובות עליכם ותהנו!