עוגת בננות נימוחה וטעימה
מרכיבים:
2 בננות בשלות
3/4 כוס חלב צמחי
1 כוס קמח כוסמין
½ כוס קמח שקדים
1 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית סודה לשתייה
1 כפית קינמון
1/2 כוס סוכר קוקוס
2 כפות ביצת פשתן (פשתן מושרה 15 דקות מראש במים)
2 כפות עמילן טפיוקה
כפית תמצית וניל
כפית אבקת פטריות מרפא
הוראות הכנה:
1. בקערה למעוך את הבננות.
2. בקערה נוספת לערבב את כל המרכיבים היבשים.
3. להוסיף פנימה את המרכיבים הרטובים ולערבב שוב הכל יחד.
4. להוסיף את הבננות פנימה ולערבב שוב.
5. להעביר את הבלילה לתבנית מלבנית משומנת. אפשר להוסיף קישוטי אגוזים ובננות מעל.
6. להכניס לתנור מחומם על 180 מעלות ל 30 דקות.
7. להוציא ולצנן את העוגה.
8. לחתוך פרוסות ולהנות מכל ביס. בתיאבון!