מאפינס פאדג שוקולד אדפטוגני טעים
מאפינס שוקולד טעים ובריא עשיר באדפטוגנים
רכיבים:
1 כוס קמח שיבולת שועל
1 כוס קמח שקדים
3 כפות סירופ מייפל
1 כפית אבקת אפייה
1 ביצת פשתן ( כף גדולה של פשתן מושרת במים ל30 דקות)
1 כפית וניל
1 כוס חלב צמחי
1 כף שמן קוקוס
חצי כוס כף אבקת קקאו אורגנית
לציפוי:
1 כף. אבקת קקאו אורגנית
2 כפות סירופ מייפל
2 כפות קרם קוקוס
1.5 כפית. אבקת ריישי
1 כפית. אבקת רעמת האריה
אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל המרכיבים למאפינס יחד
2. מעבירים לכלים ייעודיים למאפינס ומכניסים לתנור מחומם על 180 מעלות ל 30 דקות.
3. מוציאים ומצננים.
4. על אש קטנה בבון מארי מכניסים את כל המרכיבים לציפוי ומערבבים עד שהתערובת אחידה
5. מצפים את המאפינס ונהנים מביס שוקולדי מושלם!