לבבות שוקולד לבן ותותי מאקי
בדיוק בזמן לסופה, מתכון ללבבות שוקולד מקסימים שלוקח רגע להכין וימיסו כל לב. ילוו את הצ׳אי של אחרי הצהריים בצורה מושלמת וגם יהיו מתנה מהממת לאהובים שלך. הם ללא סוכר (רק שתי כפות מייפל) ומלאים מזונות על איכותיים. כמובן שלא שאם אין לכם תבנית סיליקון של לבבות כל תבנית אחרת תעבוד.
מרכיבים:
½ כוס חמאת קקאו
¼ כוס חמאת בוטנים טבעית
2 כפות שמן קוקוס
3 כפות חלב קוקוס (החלק הקרמי שנמצא שלמעלה בפחית)
1 כף תמצית וניל איכותית
2 כפות סירופ מייפל אמיתי
1 כף אבקת תותי מאקי
הוראות הכנה:
- נניח סיר קטן על אש קטנה. נוסיף לסיר את החלב קוקוס ואבקת תותי המאקי. נערבב היטב עד שאבקה נטמעת במלואה.
- נוסיף לסיר את חמאת הקקאו, חמאת הבוטנים ושמן הקוקוס ונבשל תוך כדי ערבוב מתמיד רק עד להמסה מלאה. נוריד מן האש.
- נוסיף לסיר את תמצית הוניל וסירופ המייפל.
- נעביר את התערובת לתבנית סיליקון להכנת שוקולד ונניח במקפיא למשך כ30 דקות. לאחר שהשוקולדים התקשו ניתן לשמור במקרר.