קרפים ללא גלוטן

בין אם אתם אוהבים את הקרפים שלכם מלוחים, מתוקים או איפשהו באמצע, המתכון הזה ישרת אתכם היטב בהבטחה. ארוחת הבוקר הצרפתית הטעימה הזאת עם טוויסט של סופר-פוד עמוס בחומרים מזינים צמחיים וקל להתאמה אישית לכל חך!

מתכון לקרפים ללא גלוטן עם קמח ללא דגנים אורגני של נביטאס

רכיבים:
כוס חלב צמחי
4 ביצים
3 כפות אבקת רימונים (לקרפ מתוק)
½ כוס קמח ללא דגנים
כוס סוכר לבחירה (לקרפ מתוק)
גהיי/שמן קוקוס לטיגון

הוראות הכנה:

  1. בקערה גדולה נטרוף ביצים, סוכר, אבקת רימונים וקמח עד שלא נשארו גושים.
  2. נוסיף את החלב ונטרוף עד שהמרקם חלק לחלוטין.
  3. נחמם מחבת ומצפים אותה במעט גהיי/שמן קוקוס.
  4. ניצוק כחצי מצקת של בלילת הקרפ על המחבת ובמהירות נזיז לכל הכיוונים כדי לכסות את כל המחבת. ברגע שמתחילות להיווצר בועות על פני השטח נהפוך את הקרפ.
  5. נחזור על הפעולה עד שהבלילה נגמרה.
  6. הגישו עם תוספות הסופרפוד האהובות עליכם ותהנו!