פסטה ירוקה
ארוחת ערב מושלמת, מלאת ירקות ועלים ירוקים לבוסט של נוטריינטים. היא קלילה ולוקחת כ15 דקות להכין אז תהיה מושלמת לאמצע השבוע. על ידי הוספת פטריית ריישי לרוטב אנחנו מבטיחים ערב רגוע ושינה עמוקה שזה כבר שווה הכל.
רכיבים:
פסטה בצורה שאוהבים ל2 אנשים
1 קישוא, חתוך באמצע לאורכו ואז לחצי עיגולים
1-2 שיני שום שלמות
מיץ מחצי לימון
200 גרם תרד
125 מ״ל חלב צמחי
150 גרם אפונה (אפשר טרייה או קפואה)
1 כפית אבקת פטריית ריישי
1 כף שמן זית
קורט מלח
1 כפית שמרי בירה – אופציונלי
הוראות הכנה:
- נוסיף למחבת שמן זית, את הקישוא ואת השום. נטגן עד שהקישואים זהובים וריח השום מושלם.
- בסיר נבשל את החלב יחד עם התרד על אש בינונית עד שהתרד רך והחלב חם, כ5 דקות.
- נעביר את החלב והתרד שלנו לבלנדר יחד עם השום, אבקת פטריית ריישי, קורט מלח ושמרי הבירה אם משתמשים בהם. נפעיל על מהירות גבוהה עד לקבלת רוטב חלק.
- נבשל את הפסטה לפי ההוראות, נסנן ונחזיר לסיר.
- נוסיף לסיר עם הפסטה המבושלת את הקישוא, אפונה, מיץ לימון ורוטב ירוק ונבשל כשתי דקות עד שהכל מתחמם. נגיש עם מעט שמן זית מעל ונהנה.