שוקו חם עם נגיעות תפוז ופטריות מרפא- לערב חורפי ומרגיע



קבלו את המשקה המושלם לערב חורפי וקריר שמשלב קקאו איכותי עם שוקולד מריר ותפוז טרי(בדיוק באווירת העונה), שיוצרים שילוב עשיר ומיוחד. השימוש בתערובת אבקת הקקאו ריישי שלנו מוסיף לא רק טעם עמוק, אלא גם יתרונות מדהימים של רוגע ושלווה. 

רכיבים:

1/4 כוס שוקולד מריר איכותי (מומלץ 70% קקאו)
1 כוס חלב שקדים או חלב רגיל /צמחי אחר לבחירתכם
1 כפית גדושה של תערובת אבקת קקאו ריישי לאטה 
2 כפות מיץ מתפוז סחוט טרי
2-3 קליפות תפוז
אופציונלי: ממתיק טבעי כמו מייפל או דבש מאנוקה לפי הטעם

הוראות הכנה:
1. מוסיפים את השוקולד המריר וחלב לסיר ומחממים על אש בינונית/גבוהה עד שהתערובת נמסה (יש לערבב לעיתים קרובות כדי שלא ישרף)
2. לאחר שהשוקולד נמס ונוצרת תערובת אחידה, מנמיחים את האש לחום נמוך ומוסיפים את שאר הרכיבים.
3. משאירים אש נמוכה ונותנים למשקה להתבשל במשך 10 דקות תוך ערבוב מידי פעם.
4. מורידים מהאש ומגישים עם תוספות לבחירתכם (שבבי קקאו, חתיכות שוקולד, גרידת תפוז וכו׳)
ניתן להמתיק לפי הטעם. תהנו!