עוגיות תמרים מושלמות לצד התה

מבטיחים לכם שאלה העוגיות הכי טעימות שתוכלו לבקש לצד התה של הבוקר/הערב/אחרי ארוחה. עוגיות תמרים מתוקות(ללא סוכר מעובד) שמתאימות להגשה במפגש עם חברים או משפחה, וכמובן לנשנוש במהלך היום, לצד המשקה האהוב עליכם.

רכיבים:

  • 2 כוסות קמח לבן
  • 2 כוסות קמח כוסמין
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1 כפית תמצית וניל טהורה
  • ¾ כוס שמן זית וירג׳ין אורגני או שמן קוקוס ויר׳גין אורגני
  • 1 כוס מים רותחים
  • ממרח תמרים אורגני ללא תוספת סוכר
  • קינמון ואגוזי המלך לתוספת

אופן ההכנה:

  1. מחממים את התנור ל170-180 מעלות צלזיוס
  2. מערבבים יחד את כל הרכיבים היבשים בקערה
  3. מוסיפים את השמן ומים הרותחים
  4. נלוש את התערובת עד לקבלת בצק רך ונעים
  5. מחלקים את הבצק ל3 חלקים בגדלים שווים
  6. שמים נייר אפייה על משטח עבודה ועליו מניחים את הבצק, מעל שמים נייר אפייה נוסף



  7. בעזרת מערוך נשטיח לעובי של כחצי ס״מ
  8. נמרח את ממרח התמרים(בשכבה נדיבה) ונפזר קינמון ואגוזים בהתאם לטעם
  9. נגלגל את הבצק, נחתוך לעוגיות ונניח על תבנית עם נייר אפייה



  10. נכניס לתנור למשך כ25-30 דקות, נוודא שהעוגייה מוכנה עד התחתית, ונוציא מהתנור

בתיאבון!