טורטיות ביתיות כשרות לפסח עם קמח כרובית

התוכננו לפסח עם קמחים בריאים וכשרים לפסח (ללא גלוטן וללא דגנים) ומתכונים כיפיים שיעזרו לכם לעבור את החג. בלי תחושות אי הנוחות שהמצות גורמות!!!

מתכון לטורטיות ביתיות כשרות לפסח עם קמח כרובית

רכיבים:
2 כפות קמח כרובית
¼ כוס מים
4 ביצים טרופות
קורט מלח 

הוראות הכנה:

  1. מערבבים את הקמח כרובית והמים בקערה ליצירת משחה סמיכה. מוסיפים את הביצים והמלח, ואז טורפים לבלילה חלקה.
  2. מחממים מחבת טפלון על אש בינונית-נמוכה. כשהמחבת חמה, מרססים בתרסיס שמן בישול. יוצקים פנימה ¼ כוס בלילה ומסובבים במהירות את המחבת במעגל כדי לאפשר לבלילה לצפות דק את תחתית התבנית כולה.
  3. מבשלים 2-3 דקות, או עד שהמרכז מתחיל להתייצב, ואז הופכים בעדינות בעזרת מרית. מבשלים עוד 30 שניות לפני שמעבירים את הטורטייה לצלחת.
  4. חוזרים על הפעולה עם הבלילה שנותרה, מצפים מחדש את התבנית בתרסיס שמן בישול בכל פעם.