משלוח חינם בקניה מעל 150 שקלים באתר

פודינג צ׳יה כחול עם אסאי ומאקי

מחבר:

רכיבים: 

זמן הכנה: 15 דק׳

זמן השרייה: 6-8 שעות

מנות: 2 מנות

מצרכים

פודינג צ׳יה

1 כוס קרם קוקוס (או כל חלב אחר שאתם אוהבים

1⁄4 כוס זרעי צ׳יה

1 כפית ספירולינה כחולה

1 כפית מייפל

1⁄2 כפית תמצית וניל אורגנית.

בננה אסאי מאקי

2 בננות קפואות

1⁄2 כוס קרם קוקוס

1⁄2 כוס פירות יער קפואים

1 כף אבקת אסאי

1 כף אבקת מאקי

1 כפית מייפל (אפשר גם בלי כי הבננות ממתיקות מספיק בעיני)

לקישוט: דובדבנים טריים

אופן הכנה

פודינג: 1. לשים בצנצנת את הקרם קוקוס יחד עם הצ׳יה, המייפל, הספירולינה הכחולה

ותמצית הוניל. לסגור את המכסה ולשקשק היטב. להניח במקרר ללילה.

בננה אסאי מאקי:

2. להקפיא 2 בננות מראש. במעבד מזון או בלנדר - להניח את הבננות הקפואות, הקרם קוקוס, פירות יער קפואים, אבקת אסאי, אבקת מאקי והמייפל. לטחון עד שנוצרת עיסה סגולה וחלקה.

3. להניח את הפודינג צ׳יה בכוס או קערה ומעליו את קרם הבננות הסגול. ניתן לקשט בדובדבנים טריים או כל פרי אחר שאתם אוהבים. בתיאבון!

page2image8240

 

תגיות:

TOP