סלט מרענן עם שילוב טעמים ייחודי שניתן לאכול כמנה בפני עצמו או כתוספת.
מרכיבים:
1.5 כף חומץ תפוחים
חצי כפית אבקת חרדל או כפית חרדל רגיל
4\1 כוס סירופ מייפל
4\3 כוס אגוזי מלך
2 כפות שמן המפ של פוקה
1 כוס תותי עץ של נביטאס נטורלס
250 גרם עלי תרד (רצוי צעירים)
1 תפוח עץ פרוס לפרוסות דקות
1 אגס פרוס לפרוסות דקות
מלח ופלפל
הכנה:
בקערה גדולה לערבב את התרד, התפוח, האגס ואגוזי המלך.
לערבב בקערה קטנה את החומץ, החרדל, המייפל, השמן המפ, המלח והפלפל.
לשפוך מעל הסלט, לערבב היטב ולפזר מעל את תותי העץ.