משלוח חינם בקניה מעל 150 שקלים באתר

סלט זוהר- ספגטי זוקיני

מחבר:

רכיבים: 

הספגטי  

4 זוקיני בינוניים 

עגבניות 
עגבניות שרי
1-3 שיני שום
שמן זית
 
רוטב הפסטו
1 כוס דחוסה / 30 גרם עלי תרד
צרור / 15 גרם עלי בזיליקום
1 שן שום
½ כוס / 30 גרם קשיו
1 כף / 5 גרם שמרים תזונתיים (או פרמזן מגורד)
2 כפיות אבקת שיטאקה
30 – 50 מ״ל שמן זית
מיץ מחצי לימון (לא חובה)

זה הסלט המושלם לצהריים בדרך! קל להכנה (וגם כיף עם הספירליזר) וישמר מצוין בתיק שלך לרגע הקסום בו יש לך זמן לעצמך להתענג על ארוחת צהריים טעימה ובריאה.

יש בו אבקת שיטאקה אדפטוגן שמעיר את מערכת העיכול,  מוריד קורטיזול (הורמון הסטרס) ומשאיר אותך זוהרת למשך כל היום.
הוא רוא, טבעוני, פליאו, קיטוג׳ני, ללא גלוטן ופשוט מתאים לכל דיאטה! איך אומרים... אנחנו מכורים!!
 
כמות: 4 מנות
זמן הכנה: 25 דקות
 
הוראות הכנה:
 
1.חממי את התנור ל170 מעלות.
2.הנחי את העגבניות שרי במגש עם שיני השום ושמן זית. תבלי במלח ופלפל לטעמך. הכניסי לתנור כאשר חם. צלי במשך 5-10 דקות. העגבניות צריכות להיות רכות אבל עדיין שלמות.
3.השתמשי בספירליזר כדי להכין את הספגטי מהזוקיני לתוך קערה גדולה.
4.עכשיו הכיני את הפסטו. שימי את כל מרכיבי הפסטו בתוך בלנדר. הפעילי עד שמתקבל מרקם חלק.
5.בואי נרכיב את הסלט! שפכי את הפסטו על הזוקיני וערבבי טוב כך שהרוטב מכסה את כל הספגטי (אנחנו השתמשנו בידיים כדי להגיע לחלוקה שווה). את יכולה להוסיף את העגבניות עכשיו או לשים אותן מעל בהגשה.
6.סיימי עם עוד קצת שמרים תזונתיים או פרמזן. שמרי במקרר במיכל אטום עד 3 ימים.

תגיות:

TOP