הכנות מוקדמות:
להשרות כוס קשיו במי שתיה למשך 4 שעות ולסנן
לחלוט תה לימון-מנדרין בכוס או בקנקן
כוס הקשיו השרוי
1/3 כוס + 1 כף חליטת לימון-מנדרין
1 כף מיץ לימון
1 כף סירופ מייפל
1 כף אבקת מאקה
3.5 כפות אבקת קקאו רו
1.5 כף חלבון וניל
2 כפות שמן קוקוס מומס
לטחון את כל המרכיבים מלבד שמן הקוקוס לאחידות בבלנדר
להוסיף את שמן הקוקוס ולהמשיך לטחון
לצקת לתבניות סיליקון ולהקפיא
לחלץ קפוא מהתבניות ולהפשיר כשעה - (או יותר במקרר)
להגשה:
כף סילאן על הצלחת
להניח מעל את המוס
קקאו ניבס לעיטור