משלוח חינם בקניה מעל 150 שקלים באתר

כרובית עם שומשום ורעמת האריה

מחבר:

רכיבים: 

המתכון הזה הוא וריאציה על כנפיים ותכלס, הוא פשוט טעים הרבה יותר. הכרוביות אקסטרה קריספית והרוטב אקסטרה Sticky אז אנחנו מזהירים – זה כמעט בלתי אפשרי להפסיק לאכול אותם!

אנחנו אוהבים להביא לך מתכונים להכין כשאת מארחת. ועם המתכון הזה אנחנו ממליצים להכין כמות כפולה, כי יש סיכוי מאוד גבוה שהם יגמרו לפני שתספיקי לטעום.

 

מנות: 20 פרחי כרובית

זמן הכנה: 40 דקות

 

מצרכים:

 

כרובית אחת

½ כוס / 68 גרם קמח (או קמח ללא גלוטן)

½ כוס / 120 מ״ל חלב (אנחנו השתמשנו בחלב שקדים)

1 כפית אבקת רעמת האריה של טולסי ספיריט

½ כפית אבקת שום

½ כפית צ׳ילי גרוס

מלח ופלפל לטעם

1 כוס / 128 גרם פירורי לחם או פנקו

 

לרוטב –

4 כפות / 60 מ״ל סירופ מייפל

3 כפות / 45 מ״ל רוטב סויה

½ כפית שומשום

½ כפית צ׳ילי גרוס

½ כפית אבקת ג׳ינג׳ר

½ כפית אבקת רעמת האריה של טולסי ספיריט

בצל ירוק חתוך לקישוט (ומוסיף טעם!!)

 

הוראות הכנה:

 

  1. חממי את התנור ל 200 מעלות והכיני את התבנית אפייה עם נייר אפייה.

  2. חתכי את הכרובית לפרחים.

  3. בקערה, ערבבי ביחד את כל המרכיבים חוץ מפירורי הלחם (והרוטב).

  4. הוסיפי את פירורי הלחם לקערה נפרדת.

  5. כסי את פרחי הכרובית בתערובת ואז תבלי אותם אחד אחד בפירורי הלחם עד שהם מכוסים לגמרי. העבירי לתבנית האפייה.

  6. אפי כ 22 דקות בתנור החם.

  7. הכיני את הרוטב על ידי ערבוב כל המרכיבים יחד – שני וחזקי טעמים לרצונך (אנחנו אוהבים את זה חריף יחסית אז שמנו כפית מלאה של צ׳ילי).

  8. הוציאי את הכרוביות מהתנור. בעזרת מברשת, הברישי את הכרוביות ברוטב. הכיני שוב לתנור לעוד כ 5 דקות על מנת שהרוטב ייספג בכרובית.

  9. הגישי חם עם בצל ירוק קצוץ.

TOP