משלוח חינם בקניה מעל 150 שקלים באתר

טמפה בודהה בול ויאטנמי

מחבר:

רכיבים: 

 

אומייגד! זאת המנה הכי טובה בעולם ביום חם! היא תמלא אותך, היא כיפית להכנה והגשה והיא מלאה בטעמים ויאנטמיים טריים.

זאת מנה כמו שהיית מצפה לקבל במסעדה ויאנטמית, אבל טובה יותר! שאת מכינה למשפחה והחברים בעל האש או בתנור.

יש בה אשווגנדה וקורדיספס לאנרגיה, איזון ומצב רוח מצוין (ולא רק הטעם המהממם שלה!)

 

מנות: 4

זמן הכנה: 25 שעות

מצרכים : 

לטמפה –

1 חבילה של טמפה (אורגני ולא GMO) - חתוך לקוביות

2 כפיות צ׳ילי טרי

1 כף שמן שומשום

2 כפות חמאת בוטנים (או שקדים או זרעי חמנייה)

6 כפות סויה או תמרי

3 כפות מיץ ליים

2 כפות סירופ מייפל (או דבש)

4 שיני שום

1 כפית גדושה אבקת אשווגנדה

קורט מלח ים

1 גבעול למון גראס

 

3 כפות רוטב צ׳ילי מתוק

1 כף רוטב סרירצ׳ה (או כל רוטב צ׳ילי חריףלרוטב –)

מיץ מליים אחד

1 כפית אבקת קורדיספס של טולסי ספיריט 

2 קפסולות אשווגנדה  של פוקה

לבודהה בול –

200 גרם אטריות אורז מוכנות לפי הוראות האריזה

2 גזרים חתוכים לסרטים בעזרת המקלף

2-3 מלפפונים חתוכים גס

צרור כוסברה טרייה

 

הוראות הכנה:

 

  1. הכיני את המרינדה לטמפה – הוסיפי את כל המרכיבים למעבד מזון ועבדי עד שמעורבבים טוב. טעמי וחזקי את הטעמים! את רוצה שהמרינדה תהיה מלאה בטעם!

  2. הוסיפי את קוביות הטמפה לקערה יחסית שטוחה ושפכי מעל את המרינדה. כסי והניחי במקרר לשעתיים מינימום (אנחנו השארנו ל24 שעות לקבל מקסימום טעם).

  3. כשאת מוכנה לבשל, חממי תנור ל180 מעלות. שימי את הטמפה על שיפודים. שמרי את שאריות המרינדה כדי להבריש על הטמפה לפני ההגשה.

  4. אפי כ 20-30 דקות או עד שהטמפה זהובה. הפכי מאמצע האפייה, לאפיה זהה על שני הצדדים.

  5. בזמן שהטמפה בתנור, הכיני את הבודהה בול. סדרי את האטריות המבושלות, גזר, מלפפון וכוסברה בקערה. אנחנו ממליצים על המון כוסברה!

  6. הכיני את הרוטב על-ידי ערבוב כל המרכיבים בקערה קטנה.

  7. כשהטמפה מוכנה הוציאי מהתנור והברישי בשאריות המרינדה. הוסיפי לבודהה בול והגישי עם הרוטב בצד.

תגיות:

TOP