משלוח חינם בקניה מעל 150 שקלים באתר

גאוקמולי ריישי

מחבר:

רכיבים: 

מנות: 4

זמן הכנה: 10 דקות

 

 

3 אבוקדואים בשלים

½ בצל סגול חצוץ

חופן עלי כוסברה קצוצים

1 פלפל חלפינו קצוץ (לא חובה)

מיץ מחצי ליים (או לימון)

1 כפית גדושה אבקת ריישי

½ כפית מלח ים

¼ כפית כמון

½ כפית צ׳ילי גרוס/שאטה (שנו בהתאם לכמה אוהבים חריף)

 

 

גואקמולי זה אחד הדברים שהכי כיף לנשנש.

והגאוקמולי הזה מפוצץ טעמים וילך מושלם עם בירה קרהצ׳יפס וחברה טובהוהחלק הכי טובכשכולם הלכואת יכולה ליהנות משנת לילה הכי טובה של חייךולהתעורר מלאת אנרגיה ליום חדש.

עכשיו זה קליל להחליט מה להגיש לחברים שיסגור את הפינה בטעם ובאיכויות.

הוראות הכנה:

 

  1. הוסיפי את בשר האבוקדו לתוך קערה יחד עם הבצל הסגולהכוסברה והחלפינומעכי טוב טוב עד שהגעת למרקם הרצויאנחנו אוהבים את הגואקמולי שלנו מעט גבשושי.

  2. עכשיו הוסיפי את שאר המרכיבים וערבבי יחד.

  3. הגישי עם צ׳יפס טורטייהעוד ליים ועוד צ׳ילי גרוס.

TOP