משלוח חינם בקניה מעל 150 שקלים באתר

בודהה בול ספירולינה כחולה

רכיבים: 

 

זמן הכנה: 15 דק׳

זמן בישול/אפייה: 20 דק׳

זמן הכנה כולל: 35 דק׳

מנות: 2 בולים

page1image5264

כוס קינואה לבנה (ניתן להשתמש גם באורז אדום/מלא/ אמרנט/מה שאתם אוהבים)

2 פרוסות כרוב סגול

1 פאקוס/ מלפפון קטן

1/2 קלח תירס טרי

1 בטטה קטנה

1 בטטה סגולה קטנה

2-3 כפות שמן זית איכותי

מעט בצל סגול

כ – 5 עגבניות שרי צבעוניות

page1image8528page2image1328

חופן נבטי חמניה

חופן עלי טראגון

לרוטב:

4 כפות טחינה

מיץ מרבע לימון

1⁄4 כפית ספירולינה כחולה

1⁄4 כוס מים קרים

קורט מלח

פלפל שחור גרוס

אופן הכנה 1. מחממים תנור מראש ל 180. חותכים את הבטטות לקוביות קטנות,

להעביר את הקוביות לקערה, לתבל במלח ים, פלפל גרוס ושמן זית איכותי. לערבב. להעביר לתבנית עם נייר אפיה. לאפות כעשרים דק או עד שמזהיב.

2. שמים את הקינואה בסיר. מוסיפים לה את המים הרותחים יחד עם מלח ופלפל. מבשלים על אש נמוכה כ 15-20 דק׳. מורידים את הסיר מהאש ונותנים לקינואה להצטנן.

3. פורסים את הפאקוס/ מלפפון.page2image8696

4. מורידים את גרגרי התירס מהקלח.

5. פורסים את העגבניות לחצאים.

6. קוצצים את הכרוב הסגול.

7. קוצצים את הבצל.

8. מכינים את הטחינה הכחולה: בקערה מערבבים 4 כפות טחינה יחד עם

לימון, מים קרים, מלח וספירולינה.

9. לוקחים בול קטן ומניחים בו ככוס קינואה מבושלת. מעל הקינואה לסדר

את כל הירקות שהכנו מראש. לזלף מעל או בצד את הטחינה הכחולה. לאכול!

*אני אוהבת להשתמש בירקות העונה, ניתן להחליף את הירקות שהצעתי למעלה בכל ירק אחר שאתם אוהבים!

page3image6856    

 

TOP