משלוח חינם מהיום למחר בכל קנייה מעל ₪150

רחל טלשיר מספרת על השתתפותה בקורס של יפתח לחם

אחרי שבע שנים שבהן אני מהגגת פה על אוכל בריא, גבר קולם של מי שטוענים שנמאס מההמלצות שלי לאכול עשב למנה עיקרית, לשתות מיץ מלפפון ולקינוח אבטיח. הם רוצים יותר. הרבה יותר. לכן קמתי מכסאי הנוח ויצאתי לתור את הארץ בחיפוש אחרי השפים הכי טובים. הכי טובים מפני שבראש סדר העדיפויות שלהם נמצאת בריאות הסועדים ועדיין הם יוצרים מנות טעימות ומפתות.

התחנה הראשונה היא אצל יפתח ברקת ביישוב מטע שליד בית שמש. החצר שלו אפופה בניחוחם המגרה, המשכר, של מיני הלחמים שאך זה נאפו. ברקת, המוכר בכינויו "יפתח לחם", אופה לכל מנה שהוא יוצר את סוג הלחם שהולם אותה, מדגיש את תכונותיה ומחמיא לה.

לכתבה המלאה לחץ כאן

לדף הפייסבוק של יפתח לחם

 

TOP