שוקולד

שוקולד מריר עם טופי

הטעם העשיר של שוקולד גרין אנד בלאק מגיע מפולי טריניטאריו שבהם אנו משתמשים (2% בלבד מפולי הקקאו בעולם )

אנו מנצלים לזכות את הטעם המלאבעל האופי הדינמי של פולי טרינטאריו.

חקלאי הקקאו בבליז (מרכז אמריקה )קוטפים את הפולים בידייםבכל תרמיל דחוסים 45 פולי קקאו.

₪22.40

סמודי מוקה לבוקר טוב

סמודי מוקה עתיר בנוגדי חמצון, בטעמי שוקולד - קפה :

3\2 כוס אגוזי קשיו נאים של נביטאס נטורלס
1 כפית תמצית וניל
2 כפות אבקת קקאו של נביטאס נטורלס
2 כפיות אבקת קפה נמס (ניתן להמיר גם בתחליף קפה)
1 כף שבבי קקאו של נביטאס נטורלס
2-3 כפות סוכר קוקוס של נביטאס נטורלס
1 ורבע כוס מי קוקוס (2.5 כפיות אבקת מי קוקוס של נביטאס נטורלס + 1 ורבע כוס מים)
2-3 כוסות קרח

סמודי שוקולד חלומי

סמודי שוקולד - מאקה חלומי בטעם ומרקם של גלידה לקבלת מנה גדושה של מינרלים חיוניים :

4\1 כוס של אגוזי ברזיל
3 תמרי מג'הול גדולים ומגולענים
2 כפות אבקת קקאו של נביטאס נטורלס
2 כפיות אבקת מאקה של נביטאס נטורלס
2 כוסות חלב שקדים טבעי
1 כף שבבי קקאו של נביטאס נטורלס
1.5 כוס קרח

מכניסים לבלנדר את כל המרכיבים מלבד שבבי הקקאו והקרח ומערבלים למרקם חלק.
לאחר מכן מכניסים את שבבי הקקאו והקרח וממשיכים לערבל, שותים ונהנים !

תורגם על ידי בת חן נקטלוב