משלוח חינם בקניה מעל 150 שקלים באתר

תבשיל כרישה ועדשים

מחבר:

תבשיל כרישה ועדשים

 

(כ 6-7 מנות )
המצרכים:

  • 3 כוסות כרישה קצוצה דק
  • 3/4 כוס עדשים שחורות (להשרות לילה)
  • 1/2 כוס עדשים אדומות (להשרות לילה)
  • 5-6 כפות שמן קוקוס
  • ג'ינג'ר טרי כ-2 ס"מ קצוץ דק
  • 1 כפית זרעי חרדל שחור
  • 3-4 שיני שום קצוצות
  • 1 כפית כורכום
  • 1.5 כפיות מלח
  • 7-8 עלי קארי(לא חובה)
  • 1 כוס מים

להכנה:
את העדשים יש להשרות במים- רצוי לילה שלם.
לאחר ההשריה יש לסנן היטב ולשטוף.
בסיר קטן לחמם את שמן הקוקוס ולהוסיף את זרעי החרדל, הכורכום, השום, עלי הקארי (אם השגתם) והג'ינג'ר , לטגן כ-דקה ,להוסיף את הכרישה עד ריכוך ואז מוסיפים את העדשים המלח והמים,

כאשר מבעבע לכסות במכסה ולבשל על אש קטנה כ-25 דקות, ווואלה...התבשיל מוכן.

את עלי הקארי ניתן להשיג בחנויות הודיות כעלים טריים.
בתאבון

TOP