משלוח חינם בקניה מעל 150 שקלים באתר

פרוזן יוגורט בטעם פירות על

מחבר:

תודות לאגוזי הקשיו, הקינוח הזה מעניק מרקם של פרוזן יוגורט ללא שימוש במוצרי חלב. רימונים, אסאי ותותים משתלבים נהדר עם קמצוץ בלסמי המעצים את טעמם הנפלא של הפירות.

 

רכיבים:

2 כוסות חלב שקדים לא ממותק

2\1 כוס אגוזי קשיו של נביטאס נטורלס

1 כף אבקת רימונים של נביטאס נטורלס

1 כף אבקת אסאי של נביטאס נטורלס

2 כוסות תותים קפואים או כל סוג אחר של פירות יער קפואים

4\1 כוס סירופ אגבה או מייפל

2 כפות חומץ בלסמי

2\1 כפית גואר גם (אופציונלי)

מעט מלח ים

 

הכנה:

בבלנדר מערבלים את החלב שקדים והקשיו עד לקבלת מרקם קרמי חלק.  להוסיף את כל שאר המרכיבים לבלנדר ולערבל היטב.

להעביר את התערובת לקופסא אטומה ולהקפיא למשך 6-7 שעות (או להכין בעזרת מכונת גלידה).

לפני ההגשה, להפשיר למשך 10 דקות ולהגיש בעזרת כף גלידה.

TOP