משלוח חינם בקניה מעל 150 שקלים באתר

פאי גבינת קשיו ותותים

מחבר:

המרכיבים לתחתית הפאי

תבנית פאי בקוטר 18 ס"מ

1 כוס פתיתי קוקוס לא ממותקים

1 כוס אגוזי מלך

1/4 כפית אבקת קינמון

קורט מלח

4 תמרים מג'הול

1 כף שמן קוקוס של פוקה

 

מערבבים הכל במעבד מזון עד לקבלת עיסה אחידה. מניחים את התערובת בתבנית, מהדקים ומניחים בצד.

 

המרכיבים למלית הגבינה

2 כוסות קשיו של נביטאס מושרים כחצי שעה.

1/3 כוס מיץ לימון

2/3 כוס אגבה

3/4 כוס מים

1 כף לציטין סויה (לא חובה)

1 כף תמצית וניל

1/2 כפית מלח

3/4 כוס חמאת קקאו של נביטאס/ שמן קוקוס של פוקה מומסים או שילוב של שינהם.

סלסלת תותים טריים חתוכים לחצאים או איך שאוהבים

 

בבלנדר (רצוי ויטהמיקס) מערבבים את כל המרכיבים מלבד החמאת קקאו\ שמן קוקוס והתותים עד לקבלת מרקם אחיד וחלק.

מוסיפים את השמן לאחר שממיסים אותו בסיר כפול (בין מרי) וממשיכים לערבב.

כשהתערובת אחידה שופכים אותה מעל התחתית ומקפיאים למשך שלוש שעות לפחות.

כעבור שלוש שעות מוציאים מהמקפיא, מקשטים את העוגה בתותים טריים ומגישים.

ניתן לשמור את העוגה במקרר כשבוע ימים.

 

מאת השף ניר לוי

תגיות:

TOP