משלוח חינם בקניה מעל 150 שקלים באתר

עוגת מוס צ'יה - דלעת

מחבר:

קינוח מרהיב שאינו מצריך אפייה, עשיר, קרמי, דל בסוכר ומפנק

 

רכיבים :

לשכבת הבסיס -

1 כוס שקדים

2\1 כוס תמרי מג'הול מגולענים

2\1 כפית קינמון

1 כפית תמצית וניל אמיתית

1 כפית מלח ים

מים לפי הצורך

 

לשכבת המוס -

1 כוס מחית דלעת (דלעת מבושלת ומעוכה לפירה)

2\1 כוס +1 כף חמאת קקאו, מומסת של נביטאס נטורלס

4\1 כוס זרעי צ'יה של נביטאס נטורלס

4\1 כוס סוכר קוקוס של נביטאס נטורלס

3 טיפות סטיביה

1.5 כוס חלב שקדים או אורז לא ממותק

1 כפית של תערובת תבלינים : קינמון, ג'ינג'ר, מוסקט וציפורן

2 כפיות חומץ תפוחים

 

לקישוט -

רוטב קרמל

שקדים פרוסים

 

הכנה:

הכניסו את כל מרכיבי הבסיס למעבד מזון וערבלו היטב עד לקבלת "בצק" במרקם אחיד, דביק ולא פירורי. אם הוא יבש מידי הוסיפו מעט מים והמשיכו לערבל.

שימו את הבצק בתבנית רינג ושטחו אותו היטב עד שיכסה את כל תחתית התבנית.

הכניסו את כל מרכיבי במוס לבלנדר וערבלו היטב עד לקבלת מרקם אחיד וקרמי. שפכו את תכולת הבלנדר לתוך התבנית.

הכניסו למקרר למשך 8 שעות או למשך הלילה, או לחילופין, שימו במקפאי למשך שעתיים ואז במקרר למשך 1-2 שעות.

להגשה יש לצקת את רוטב הקרמל מעל העוגה ולפזר את השקדים הפרוסים.

בתיאבון!

TOP