משלוח חינם בקניה מעל 150 שקלים באתר

עוגיות טריפל שוקולד

מחבר:

לאוהבי השוקולד! עוגיות שוקולד עם קקאו עשיר ואיכותי וטעם קרמלי בזכות המאקה וסוכר הקוקוס.

 

רכיבים:

250 גרם שוקולד צ'יפס מריר - מחולק לחצי בשתי כוסות

3 כפות שמן קוקוס של פוקה

2 כפות זרעי צ'יה טחונים של נביטאס נטורלס

3\1 כוס חלב שקדים

2\1 כוס + 2 כפות קמח מלא או קמח ללא גלוטן

2 כפות אבקת מאקה של נביטאס נטורלס

3 כפות אבקת קקאו של נביטאס נטורלס

4\1 כפית סודה לשתייה

2\1 כפית אבקת אפייה

4\1 כפית מלח

3\2 כוס סוכר קוקוס של נביטאס נטורלס

1.5 כפית תמצית וניל

3 כפות שבבי קקאו של נביטאס נטורלס

 

הכנה:

במחבת, על אש נמוכה, להמיס חצי מכמות השוקולד צ'יפס עם שמן הקוקוס, לערבב היטב עד לקבלת שוקולד נוזלי ולשים בצד.

לערבב יחד בקערה, את חלב השקדים וזרעי הצ'יה הטחונים ולהניח בצד למשך 10 דקות.

בקערה בינונית, לערבב את הקמח, אבקת המאקה, אבקת הקקאו, הסודה לשתייה, אבקת האפייה והמלח. בקערה נפרדת, יש לשים את השוקולד הנוזלי וסוכר הקוקוס ולערבב היטב.

להוסיף לקערת השוקולד הנוזלי, את תערובת זרעי הצ'יה ואת הוניל ולערבב היטב.

להוסיף את תכולת הקערה היבשה עם הקמח לתוך קערת השוקולד לערבב היטב. לקפל פנימה את שבבי הקקאו ואת שוקולד הצ'יפס שנותרו. להניח במקרר למשך 20 דקות.

בינתיים מחממים את התנור ל-180 מעלות ולרפד תבנית בנייר אפייה.

בעזרת הידיים או בעזרת כפית, צרו עיגולים מהבצק ושטחו אותם מעט על התבנית לקבלת צורה של עוגיה.

יש לאפות את העוגיות כ-15 דקות.

 

העוגיות נשמרות כשבוע בצנצנת בחוץ או למשך כמה שבועות בלכי אטום במקפיא.

TOP