משלוח חינם בקניה מעל 150 שקלים באתר

סורבה אסאי ב-3 דקות

מחבר:

מרכיבים

4 בננות קפואות וקלופות

1 מנגו קלוף וקפוא (בעונה)

6 כפות אבקת אסאי של נביטאס

1 כף סילאן (לא חובה - תלוי כמה הבננות מתוקות)

 

הכנת הסורבה

מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון\ בלנדר עד למרקם גלידתי חלק.

יש להימנע מערבוב יתר במעבד מזון כדי שהגלידה לא תימס

אפשר להגיש את הגלידה כמו בברזיל, עם מעט גרנולה מלמעלה. תהנו !!

 

מאת השף ניר לוי

תגיות:

TOP