משלוח חינם בקניה מעל 150 שקלים באתר

מרק פטריות - נורי

מחבר:

אבקת הנורי מעניקה למרק הזה טעם ייחודי שלא ניתן לעמוד בפניו

 

מרכיבים:

1 כף שמן חריע או שמן קנולה לא מזוכך

1.5 כוסות בצל קצוץ

2\1 כוס גזר קצוץ

2\1 כוס סלרי קצוץ

2 כוסות פטריות טריות חתוכות - פורטבלו או שמפניון

6 כוסות מים

1.5 כפות אבקת נורי של נביטאס נטורלס

1 כף משחת מיסו בהירה

2\1 כוס גריסי פנינה

4\1 כוס פטרוזיליה קצוצה

מלח ופלפל

 

הכנה:

בסיר גדול, לחמם את השמן בחום בינוני. להוסיף את הבצל, הגזר והסלרי ולאדות 3 דקות עד לריכוך. להוסיף את הפטריות ולבשל למשך דקה נוספת.

להוסיף את המים, אבקת הנורי, המיסו, גריסי הפנינה, חצי כפית מלח ורבע כפית פלפל. לכסות, להביא לרתיחה, להנמיך את האש ולבשל למשך 30 דקות. לערבב מידי פעם.

לאחר שמכבים את האש, מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומשאירים  קצת בצד לקישוט המנה.

להוסיף מים, מלח ופלפל במידת הצורך.

להעצמת הטעמים, מומלץ לתת למרק לנוח במשך 30 דקות לפני ההגשה.

 

 

 

TOP