משלוח חינם בקניה מעל 150 שקלים באתר

ירקות שורש צלויים עם תותי זהב

מחבר:

מנה בלתי נשכחת ומתובלת בצורה נועזת שהופכת את תותי הזהב למרכיב המרכזי

 

מרכיבים:

700 גרם של גזר\ גזר לבן\ שורש פטרוזיליה או תערובת

3 כפות שמן קוקוס של פוקה

1 כף בצל קצוץ דק

1 כף עלי מרווה קצוצים היטב

3 כפות תותי זהב של נביטאס נטורלס

1 כף חומץ בלסמי

1 כף עלי סלרי קצוצים

2 כפות עלי פטרוזיליה קצוצים

מלח ופלפל

 

הכנה:

לחמם את התנור ל-200 מעלות.

לחתוך את ירקות השורש לעיגולים בעובי בינוני, לפזר אותם על נייר אפייה, למרוח אותם בכף אחת של שמן קוקוס, מלח ופלפל.

לאפות במשף 20 דקות, עד שהם מתרככים ומשחימים מעט.

לחמם במחבת את 2 כפות שמן הקוקוס הנותרות ולאדות את הבצל עד להשחמה. להוסיף את המרווה, תותי הזהב ורבע כפית מלח ולאדות למשך 3 דקות נוספות, עד שתותי הזהב מתנפחים מעט.

להוסיף את חומץ הבלסמי ואת עלי הסלרי ולאדות במשך דקה נוספת.

להסיר מהאש, לשים את ירקות השורש בצלחת ולשפוך מעליהם את תערובת התיבול ואת הפטרוזיליה הקצוצה.

לערבב היטב ובתיאבון!

 

TOP