משלוח חינם בקניה מעל 150 שקלים באתר

חטיף טופי רחת לקום

מחבר:

רכיבים: 

 

לרסק במעבד מזון את האגוזים והתותים, לעצור מידי פעם ולהוריד את החומר המצטבר מהדפנות. כאשר מתחילה להיווצר עיסה, להוסיף את מי הורדים ולהמשיך לרסק 
להוסיף את הרימונים המאקה והמלח, ולהפעיל עד שנוצרת עיסה אחידה
להוציא לקערה, להוסיף את הפיסטוק והגוג'י
להכין כלי בגודל תואם (~ 10x10) לרפד בנייר אפיה לדחוס את התערובת לעובי 2-2.5 ס"מ
להחליק את המשטח העליון ולצנן למס' שעות.
להוציא מהקרור, לחלץ מהכלי ולזרות מעל בנדיבות מאבקת הרימונים.
לחתוך עם סכין חד( לא משונן!) לגודל ביס ולהעביר לכלי הגשה

 

תגיות:

TOP