משלוח חינם בקניה מעל 150 שקלים באתר

הר טף

מחבר:

רכיבים: 

4 מנות

 

1 בצל חתוך לרצועות דקות

1/2 כף שמן קוקוס

3/4 כפית מלח

 

2 כפות חלבון טבעוני פלוס בטעם טבעי

1 כפית סוכר קוקוס

1/2 כפית אבקת כורכום

1/2 כפית זרעי כוסברה כתושים

1/2 כפית זרעי שומר

1/4 כפית אבקת חילבה

1/4 כפית זרעי כמון

1/4 כפית זרעי חרדל כתושים

1/4 כפית פלפל שחור גרוס טרי

1/4 כפית אבקת ג'ינג'ר

קורט קינמון,

אבקת שוש קרח (ליקוריץ)

 

2.75 כוסות מי שתיה

 

1 כוס זרעי טף

2 כפות פשתן זהוב

1 כף זרעי צ'יה טחונים

 

1/4 כוס פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות

1/4 כוס רצועות קייל

 

הוראות הכנה:

- לאדות על להבה קטנה את רצועות הבצל בשמן הקוקוס והמלח, עם מכסה

- כשהבצל רך ושקוף, להוסיף את תערובת החלבון עם התבלינים, ולקלות תוך כדי ערבוב

- להוסיף את המים ולערבב, להביא לרתיחה ולבשל על אש קטנה 5 דקות

- להוסיף את הטף והזרעים ולבשל עד רכות (כעשרים דקות)

- כשרך להסיר מהאש, לערבב פנימה את הפלפל והקייל ולתת לעמוד 10 דקות.

לרוטב:

1/2 כוס רוטב איולי (ר' מתכון)

1 כפית אבקת עשב חיטה

- לערבב יחד את החומרים.

להגשה:

- לדחוס מתבשיל הטף לתוך קערית עגולה בגודל של מנה אישית ולהפוך על הצלחת האישית

- לעטר סביב ברוטב

 

 

תגיות:

TOP