משלוח חינם בקניה מעל 150 שקלים באתר

גלידת מאקה מוקה

מחבר:

מרכיבים

1 כוס קשיו של נביטאס מושרים

2 כפות אבקת מאקה

1 כוס + 2 כפות מים

1 כפית תמצית וניל אמיתי

1/4 כוס מייפל או סילאן

1 בננה

1/3 כוס שוקולד מריר קצוץ גס או שבבי קקאו של נביטאס

 

הכנה

מערבבים את כל המרכיבים מלבד השוקולד בבלנדר (רצוי ויטהמיקס) עד למרקם אחיד.

מעבירים לקופסא ומכניסים למקפיא לשעה

מוציאים מהמקפיא מערבבים פנימה את השוקולד הקצוץ ומחזירים למקפיא לעוד 6-8 שעות.

למי שיש מכונת גלידה אפשר להכין את הגלידה במכונה ולהכניס למקפיא לכמה שעות.

להגשה רצוי להפשיר את הגלידה לכמה דקות לפני האכילה.

 

מאת השף ניר לוי

תגיות:

TOP