משלוח חינם בקניה מעל 150 שקלים באתר

אנרג'י בר עוצמה גרעינית

מחבר:

רכיבים: 

 

במעבד מזון לערבב למחית אחידה:

50 ג' דבלים

30 ג' מי שתיה

ואז להוסיף:

1 כף סירופ מייפל ולהמשיך לטחון לאחידות

להעביר העיסה לקערה ולהוסיף:

20 ג' זרעי צ'יה

15 ג' פשתן טחון

1.5 כף אבקת חלבון טבעוני פלוס בטעם  וניל

1 כף אבקת מאקה

1.5 כף אבקת אסאי

1 כף אבקת עשב חיטה

1/4 כפית אבקת ג'ינג'ר

1/4 כפית אבקת שוש קרח (ליקוריץ )

1/8 כפית אבקת הל

1 כפית אבקת קינמון

- לערבב את כל המרכיבים יחדיו בקערה

להוסיף:

30 ג' חמאת קקאו מומסת בעדינות מעל אדים (ביין מארי)

לערבב לאחידות

להוסיף:

8 ג' זרעי פשתן זהב

8 ג' זרעי שומשום שחור

5 ג' שבבי קוקוס

1/4 כפית זרעי אניס שלמים

לערבב לאחידות

ולהוסיף:

35 ג' שקדים קצוצים

40 ג' אגוזי מלך קצוצים

18 ג' פיסטוקים

12 ג' מקדמיה קצוצים

10 ג' צנוברים

12 ג' זרעי חמניה

13 ג' זרעי דלעת

14 ג' קקאו ניבס

20 ג' צימוקים

20 ג' גוג'י

15 ג' גולדן ברי

20 ג' תות

ושוב לערבב הכל לאחידות, ולדחוס לתוך תבנית מרופדת נייר אפיה ולשטח.

להכניס למקפיא לשעה, להוציא ולחתוך 10 ברים אישיים.

לעטוף ולשמור (בטמפ' החדר או במקרר)

 

תגיות:

TOP