משלוח חינם בקניה מעל 150 שקלים באתר

"אורז" כרובית בניחוח קוקוס

מחבר:

פרחי כרובית מעוררי תיאבון המשמשים כאורז רך.  אם תערבב אותם עם עשבי תיבול ריחניים ומתיקות קלה של מי קוקוס, תקבל מנה נהדרת!

 

מרכיבים:

חצי כוס כוסברה טרייה קצוצה

3\1 כוס עי נענע טריים קצוצים

4\1 כוס מיץ לימון טרי

גרידה מלימון אחד

4\1 כוס שמן זית או שמן המפ של פוקה

2 כפות אבקת מי קוקוס של נביטאס נטורלס

כרובית אחת בינונית

1 כף שמן קוקוס של פוקה

2 שיני שום כתושות

3\1 כוס שבבי קוקוס מיובשים

מלח ופלפל

 

הכנה:

חותכים את הכרובית לחתיכות גדולות ושמים במעבד מזון. לוחצים על פולסים מספר פעמים, עד שמתקבלי פירורים קטנים שדומים לאורז. מעבירים אותם לקערה.

שוטפים את מעבד המזון ושמים בו את הכוסברה, הנענע, גרידת הלימון, מיץ הלימון, שמן הזית, אבקת מי הקוקוס, מלח ופלפל ומעבדים עד לקבלת מרקם דמוי פסטו.

במחבת גדולה, ממיסים את שמן הקוקוס ומוסיפים את השום הכתוש, מאדים עד להזהבה. מוסיפים את הכרובית ושתי כפות מים, מתבלים במעט מלח ופלפל, מכסים את המחבת ומאדים למשך 10 דקות.

מסירים את המכסה, מערבבים וממשיכים לבשל עד שהנוזלים מתאדים והכרובית הופכת לאורז רך (5-6 דקות).

מסירים מהאש ומעבירים את הכרובית לקערה, מוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב.

בתאבון!

TOP