משלוח חינם בקניה מעל 150 שקלים באתר

ניר לוי

 

אני אוהב לבשל, אוהב ליצור, אוהב בריאות, אוהב אדמה, אוהב חיים, חוגג את החיים דרך האוכל, דרך החושים, בריחות, בטעמים, במרקמים ובצבעים, אוהב מוזיקה, אוהב מפגשים של אנשים סביב השולחן ובכלל.

מגיל צעיר צברתי ניסיון רב כטבח וסו-שף במסעדות בארץ

אחרי הצבא יצאתי למסע חובק עולם להודו, נפאל, קוריאה, תאילנד, אירופה, קוסטה ריקה, קנדה וברזיל שם למדתי והתנסתי בבישול במסעדות וקהילות מודעות לתזונה ואורח חיים בריא.

שבע השנים הראשונות של המסע הזה היו בעיקר מסע פנימי עמוק של חקירה עצמית ותירגולי מדיטציה. בשנים האלו ביליתי במינזרים טיבטים בהודו ונפאל, וחייתי אורך חיים נזירי של לימודי איורוודה, יוגה, פילוסופיה בודהיסטית, שפה טיבטית ומדיטציה.

גם אז האהבה לאוכל ובישול היו חלק משמעותי בחיי. עם שנים למדתי יותר ויותר על תזונה בריאה.

ב2003 הקמתי את המסעדה האורגנית הראשונה בקטמנדו, לכל מתרגלי המדיטציה באיזור עם דגש על תפריט שתומך בבריאות, אנרגיה גבוהה, איזון רגשי וצלילות המחשבה.

לאחר "שבע שנים בטיבט" חזרתי למערב. גרתי בסקנדינביה שם התחלתי ללמד סדנאות בישול איורוודי ומקרוביוטי ובישלתי בעשרות מרכזי יוגה ומדיטציה ובקהילות רבות באירופה.

לאחר מכן נסעתי לבשל כשף ראשי במטבח הטבעוני והמאוד מודע של קהילת "פאצ'ה ממה" שבקוסטה ריקה. השנה בקוסטה ריקה היתה מאוד משמעותית עבורי. מלבד השהות המדהימה ביער טבעי וקסום וההיכרות עם משפחה יקרה לליבי, נחשפתי לראשונה לתזונת הרו פוד והסופרפוד. זה היה שם שפגשתי לראשונה את פרי הקקאו הטרי ועוד מזונות על מופלאים אחרים שעוררו בליבי את הרצון להפיץ את הבשורה.

היום אני שמח לחלוק את הידע והניסיון שצברתי עם השנים. אני מנחה סדנאות בישול טבעוני, רופוד וסופרפוד בארץ ורואה כשליחות את הצורך להגביר מודעות לתזונה בריאה, לשימוש בחומרי גלם טבעיים ולא מתועשים ולעורר את חדוות הבישול והיצירתיות במטבח.

עוד בעידן שהרבה מאיתנו עושים מעבר לתזונה טבעונית אני שמח לעזור בבניית הגשר לטבעונות ע"י הקניית כלים, ידע ומתכונים לתזונה טבעונית מלאה ועשירה בכל הערכים התזונתיים שגופינו צריך.

אני גם מאמין שמטבח הרו-פוד והשימוש בסופרפוד מאוד מתאימים לאורך החיים שלנו כיום מכיון שיש בו מתכונים מהירים וקלים להכנה, טעימים וכאלו המכילים את הערכים התזונתיים והאנרגתיים הגבוהים ביותר.

אתם מוזמנים להצטרף לאחד הקורסים הבאים עם השף ניר לוי:

קורס רו-פוד וסופרפוד מתחילים

קורס 4 מפגשים בו נלמד כל מה שצריך לדעת כדי להכין מתכוני בריאות טבעוניים ברמת גורמה, במהירות ובקלות!

קורס שירחיב הרבה אופקים בתזונה ובמטבח שלכם!

תזונת הרו פוד נחשבת היום לשיטת התזונה המתקדמת ביותר. זהו עולם קולינארי שלם הכולל שימוש במוצרי גלם מהאיכותיים ביותר ומתכונים טעימים במיוחד, מלאי חיות, ויטמינים, מינרלים וכל מה שהגוף צריך כדי להתקיים באנרגיה האופטימלית שלו.

בקורס נילמד את העקרונות הבסיסיים וכל הטכניקות של מטבח הרו כך שתוכלו אחר כך להכין בעצמכם אינסוף מתכונים מעולם הרו.

בין המתכונים: שייקים סופר-בריאים עם סופרפוד, "גבינות" וממרחים מאגוזים ושקדים, קרקרים, מנות עיקריות, עוגות וגלידות טבעוניות ללא חלב, סוכר, ביצים וגלוטן והרבה שוקולד בריא מפולי קקאו אמיתיים!

סדנת היכרות עם עולם הרו-פוד והסופרפוד

סדנה בה נלמד מספר מתכונים קלים ופשוטים שיעשו שינוי משמעותי ביום-יום שלכם

בואו לטעום ולחוות את מזונות העל השונים מקרוב , את סגולותיהם וכיצד לשלב אותם במתכונים קלים ומהירים במטבח שלכם.

בסדנה נלמד להכין:

חלב שקדים ו"גבינה" טבעונית מאגוזים ושקדים, קרקרים, חטיפי אנרגיה עם סופרפוד, שוקולד מפולי קקאו אמיתיים, שייקים בריאים עם סופרפוד ועוד

לפרטים על הסדנאות הקרובות:

0546-484614

nir@wonderfood.co.il

 

TOP