משלוח חינם בקניה מעל 150 שקלים באתר

אביטל סבג

אביטל סבג N.D.Li.ac, אני אמא גאה לחמישה בנים, שפית של אוכל בריא טבעוני אורגני, מורה, מנחה ומטפלת בתזונה, ברפואה סינית עתיקה ושיאצו.

באמתחתי ניסיון עשיר בתחום הטיפול ברפואה הטבעית ואני מרצה, מדגימה ומלמדת בפסטיבלים וכנסים בארץ ובעולם

לאורך השנים העמקתי ללמוד את חשיבות השילוב של התזונה בדרך לרפואה שלמה ומונעת - תזונה המעניקה לנו איכות חיים טובה יותר.

היום, יותר מתמיד אני מקדישה את זמני להגשמת חזון אישי שלי: להדריך וללוות כמה שיותר אנשים בדרך השינוי לחיים בריאים יותר.

ואת החזון שלי אני מגשימה מידי יום בסדנאות, בהדגמות ובהדרכות שאני עורכת, כתבות ומאמרים שאני כותבת, בפורום הבריאות שלנו, בריטריטים שונים בפייסבוק ובקליניקה שלי.

כך, אני פוגשת אלפי אנשים כל שנה, אנשים שמבקשים לעשות שינוי לטובה באיכות חייהם.​

לשמחתי, בכל שנה אני פוגשת יותר אנשים המבקשים לעלות על דרך השינוי​

אולם, רוב האנשים בדרך הזו, לא תמיד יודעים כיצד ליישם זאת באופן שישתלב בהרמוניה עם סגנון וקצב החיים שלהם.

בדיוק בשביל זה, אני כאן. איתכם בדרך להתעוררות לשינוי בתוך עולם של שפע.

בלי קיצוניות.

בלי הקרבה.

ובלי לוותר על הטעם וההנאה מאוכל.

"חמש עונות במטבח" הוא מסע קולינארי מרתק ומזמין בשבילי הבישול הטבעוני, המתרחש במטבחה של אביטל סבג. עולם שלם, נפלא בפשטותו, נפרש כמניפה בין הסירים, קרש החיתוך, מייבש המזון, תנור האפייה וכדי ההחמצה. בין כל אלה מדלגת אביטל, רוקחת מבשלת, חותכת מחמיצה ואופה בדיוק רב, ומתוך כבוד ואהבה עמוקה לפרי האדמה. פרי שמשתנה עם כל עונה. בספר תמצאו מעל ל-75 מתכונים עשירים, מזינים ובריאים המבוססים על תורת הזן ועקרונות תזונה עתיקות יומין. אביטל סבג, אם לחמישה בנים, שפית של מזון בריא ומומחית לרפואה סינית. בספרה משתלבים מתכונים מפתיעים המלווים בתצלומים מרהיבים, תובנות וטיפים, סיפורי חיים ואנקדוטות באווירה ביתית ומוּכרת.

 

TOP