דייסת שיבולת שועל ג'ינג'ר וקינמון

התחילו את הבוקר שלכם או סיימו את היום עם מנה מחבקת ועשירה בטעם, המכילה את חליטת תה שלושת הג'ינג'ר שלנו. קערת שיבולת שועל מפוצצת בתבלינים וטוב טעם אגוזי, זהו פינוק טעים ובריא שיכין אתכם ליום בחודשים הקרים יותר.

דייסת שיבולת שועל ג'ינג'ר וקינמון

רכיבים:
8 כפות שיבולת שועל
2 כפות זרעי צ'יה
300 מ"ל חלב שאוהבים
3 תיונים של חליטת שלוש ג'ינג'ר
קינמון וג'ינג'ר לתבלון לפי הטעם
חופן אגוזי פקאן
דבש מאנוקה רוא או סירופ מייפל טבעי אורגני להמתקה

הוראות הכנה:

  1. בסיר קטן, הביאו לרתיחה 300 מ"ל חלב צמחי
  2. מנמיכים לאש קטנה, מוסיפים את התיונים של חליטת תה שלוש ג'ינג'ר לחלב על מנת שהטעם יספג
  3. לאחר 5-10 דקות, הוציאו את התיונים, תוסיפו את השיבולת שועל, זרעי צ'יה וערבבו עד שתערובת הדייסה מקבלת את הסמיכות שאתם אוהבים
  4. מתבלים עם ג'ינג'ר וקינמון, מורידים מהאש וממתיקים בעזרת דבש או סירופ מייפל 
  5. מגישים עם אגוזי פקאן

דייסת שיבולת שועל ג'ינג'ר וקינמון

בתיאבון!